MAKKELIJK, SNEL EN GEVARIEERD

LEUKE ACTIVITEIT

Lekker creatief bezig met de kinderen, een gezellig avondje met z'n tweeën, een kinderfeestje of gewoon zin in een zelfgemaakte pizza? Wij verzorgen alles wat je nodig bent met de beste kwaliteit aan huis!

SNEL IN HUIS

Plaats je bestelling voor 00:00 en wij bezorgen het de volgende dag nog bij je aan de deur!

VOORUIT BESTELLEN

Hoeft het niet zo snel? Geen probleem! Plaats je bestelling alvast voor wanneer het jou uitkomt en wij zullen op afgesproken tijdstip je bestelling langsbrengen. Dit is makkelijk aan te geven bij het plaatsen van je bestelling.

 
IMG_4049.jpg

KIDS
BOXEN

Bijgesneden 1 pers.png

STEL JE EIGEN
BOX SAMEN

IMG_4074.jpg

SAMENGESTELDE BOXEN

 

MAAK JE EIGEN PIZZA!

Makeyourpizza wil de mensen thuis een unieke ervaring en activiteit aanbieden. Laat je verrassen door een box waar alle benodigdheden in zitten om je eigen pizza te maken. Stel je ingrediënten samen en maak er een leuke avond van in je keuken. Het receptuur en de bereidingswijze die zijn samengesteld door een 'echte' Italiaanse pizzabakker zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen pizza kan maken. Wacht niet te lang en ga aan de slag om jezelf te verassen!

 

MELD JE AAN!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van acties, kortingen of vind je het gewoon leuk om af en toe berichten te krijgen van Makeyourpizza? Meld je dan nu aan met je naam en e-mailadres onderaan dit bericht.

 
 

Bedankt voor de inzending!

pexels-andrea-piacquadio-3769999.jpg
makeyourpizza foto.jpg
makeyourpizza 2.jpg
pexels-malidate-van-784631.jpg
pexels-pixabay-208537.jpg
pexels-rodolfo-clix-1596888.jpg
pexels-dmitry-zvolskiy-2062426.jpg
pexels-malidate-van-784636.jpg
pexels-angele-j-128402.jpg